contact | sitemap       Deutsch
Contactformulier
Cases
Publicaties & columns
Lees ons FD-artikel over
leiderschap in verandering

Hieronder vindt u beschrijvingen van enkele recente opdrachten

Consumentenbond - Team Excellence
Nadat er een nieuwe strategie was vastgesteld, heeft Mobilé het MT begeleid bij zijn teamvorming. Algemeen directeur Bart Combée (meer...)

 
Heerema Marine Contractors - Management Smartscan
Aan de nieuwe opzet van de engineeringsafdeling heeft Mobilé o.a. bijgedragen met een onderzoek naar de sterke punten en ontwikkelpunten van de afdeling. Wout Janssens, manager engineering, heeft (meer...)

 
Imtech Contracting Nederland - Innovatiedialoog, Management Smartscan
Mobilé is al zo’n tien jaar regelmatig betrokken telkens als zich nieuwe managementuitdagingen voordoen. Directeur Jan Slettenhaar vertelt dat Mobilé onlangs een Innovatiedialoog heeft uitgevoerd en een Management Smartscan. (meer...)

 
Imtech Infra Nederland - Innovatiedialoog, Innovatiedrivers Analyse
Berry Krouwel heeft deelgenomen aan de Innovatiedialoog die Mobilé samen met prof. Berkhout organiseert. Dit heeft er toe geleid dat (meer...)

 
Insights Learning & Development - Personal Excellence / Leiderschap Renaissance
Willem heeft de founding partners van Insights, John van de Steur en Pieter Stenfert, begeleid in een Leiderschap Renaissance. We hebben onderzocht hoe Insights (meer...)

 
Nevesbu Naval Architects & Marine Engineers - Verbeteren van Projectmatig Werken
Nevesbu heeft de laatste jaren meerdere opdrachten aan Mobilé gegeven. De dienstverlening van Willem is zeer persoonlijk en onconventioneel. Kees van Roosmalen, managing director, vertelt (meer...)

 

Disclaimer | © 2010 - 2017 Mobilé Management Consultants