contact | sitemap       Deutsch
Contactformulier
Cases
Publicaties & columns
Lees ons FD-artikel over
leiderschap in verandering

management smartscan

In management is het belangrijk om strategische vernieuwing en operationele effectiviteit met elkaar in evenwicht te brengen. In de strategische innovatiecyclus is innoveren veel meer dan uitvinden. Wij denken dat het er hier om gaat de veranderingen die voor uw organisatie relevant zijn in het vizier te krijgen en daar zo op in te spelen dat uw organisatie, in maatschappelijke en economische zin, waarde creëert.

In de operationele cyclus gaat het erom de kwaliteiten van professionals te herkennen, deze effectief in te zetten en de omstandigheden te creëren waarin mensen zichzelf kunnen motiveren, effectief kunnen samenwerken en productief kunnen zijn. Geïnspireerd door de strategische ambities.

In langdurig succesvolle organisaties zijn strategische vernieuwing en operationele productiviteit in evenwicht. De management smartscan helpt u het overzicht te krijgen om deze balans te bereiken. Daarnaast kan het duidelijk maken waar in uw organisatie concrete aangrijppunten liggen voor verbetering en vooruitgang.

Disclaimer | © 2010 - 2017 Mobilé Management Consultants